miercuri, 6 ianuarie 2010

Hai cinci,bă! ;)

Azi m-am decis sa scriu putin despre “hai cinci”,un site unde poti gasi prostie cat incape(de fapt da chiar peste),unde toti indivizii si individele se dau in spectacol,unde toata lumea se iubeste si se linge-n fund(asta ca sa nu rostesc cuvantul ala urat din trei litere,ce contine 2 consoane si o vocala).Ok,azi va voi prezenta cele mai importante metode de a da un comment “chic” pe “hai cinci”.In primul rand,exista commentul ala unde vrei sa arati ca esti cool si stii si tu sa scrii in engleza trei cuvinte(de exemplu Manuela says: mirning,i gues it's coffe time????? la derby sau?)…Unde “mirning” presupunem ca e “morning”,”i gues” probabil e “I guess”,si din cate am mai invatat si eu pe la scoli “coffee” are dublu “e” la final.Oricum…e super cool sa scrii in engleza pe “hai cinci”!:) Apreciem efortul!Bun…asta ca sa nu mai punem la socoteala cat de grea e limba romana!

Trec la commentul tip declaratie,de unde iese perfect in evidenta linguseala,ipocrizia si pupatul prin partile nevazute de soare.Ca sa dau cateva exemple relevante as avea :

*Diamond says: joaka tare oana mea .........cum te stiu ambitioasa maxim..............k doar nu ne pretam la orice ........stii despre cum zik

*SSS says: fata da o poza de la valig ? de al revel nimik? yo am pus de la zorlent =))pusilik esti blana de fainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pusik

*Ceza says:Perfecta…multe ar vrea dar nu au cummmm…esti superba te pup pisy

*Addy says: Super in natura ,arati tzament

*AlExAnDrA says: cea mai sexxxy,esti mondiala

Si asa mai departe…etc etc etc!Ne-am dat seama cred,cu ce superbitati avem de-a face!:D

Alte commenturi cool sunt alea unde poti sa scrii exact discutia pe care o purtai cu celelalte pitzi,atunci cand va faceati poze una alteia,ca de exemplu :

*Ang3l1c Fac3 says: miezule,ridik 'iut' geanta rosie a lu' Moni,k ne sparge! acush o auzi : ''Oana, da-o draqului de treaba'' sau "fataaaa ce puii mei faci k imi pica toate alea"

In final,ca sa pot incheia glorios,am gasit tipul de comment care nu se scrie decat atunci cand esti bagat in disperare pana-n gat:

*Dani says: esti explozie fata mea ,am avut erectie numai cat am vazut poza ta !!!

*Dani says(again): apropo de tel imi dai si mie nr tau iesim si noi la un citro ceva !!! glumeam un jack daniels cv te las pe tine sa alegi

*Dani says(again and again): poza asta am facut deja tablou la ea sta deasupra dormitorului meu :D

Din pacate trebuie sa recunosc ca Dani e chiar amic cu mine,si dat fiind faptul ca stie de gluma cred ca nu se va supara ca am indraznit sa dau un copy paste commenturilor lasate de el tipei respective.La Dani merita oricum sa apreciem sinceritatea cu care scrie!;)

Dragii mei,viata este splendida!Oamenii sunt maximi!Hai cinci-ul este mondial!Totul este SUPERB!:))

P.S.Acest post este un pamflet,si trebuie tratat ca atare :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu